Osallitu kyselyyn ja voita Mökkivaunu viikoksi käyttöösi!​

Kotimainen perheyhtiö Lapelland on valmistanut jo lähes 1 000 mökki- ja saunavaunua tyytyväisille asiakkaillemme. Intohimomme on valmistaa kauniita ja erittäin käytännöllisiä mökkivaunuja. Ratkaisumme on takuulla markkinoiden helpoin valinta mökiksi, aitaksi tai saunaksi. Tämän lyhyen kyselyn avulla haluamme kehittää toimintaa ja tuotteita entistä paremmaksi! Kiitos jo etukäteen ajasti. Toivottavasti arpaonni suosii juuri sinua!

1. Arvonnan järjestäjä
Lapelland Finland Oy

2. Alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua 28.7.2022-30.4.2023 välisenä aikana. Osallistua voivat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistumisen tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

3. Palkinnot
Kaikkien vastaajien kesken arvotaan yksi (1) Lapelland Mökkivaunu saunalla 6,2m 7 vuorokaudeksi käyttöön. Jos voitat arvonnan ja olet jo Lapelland vaunun omistaja tai tilannut vaunun, maksamme sinulle 1000€ palkinnon.

Tieto voitosta kerrotaan voittajalle henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan myös kyselysivulla. 

4. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta
Arvonta suoritetaan järjestäjän tiloissa, järjestäjän toimesta 2.5.2023.
Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista osallistumisen yhteydessä.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot:
a. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon ja/tai sähköpostiosoitteeseen. Voiton lunastuksen ajankohta sovitaan voittajien kanssa. Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajille voitosta ilmoittamisen yhteydessä.
b. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
c. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa muuhun tavaraan tai muuttaa rahaksi.
d. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.
e. Järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

6. Tulosten julkistaminen sekä julkisuus
Palkinnon voittajan nimi julkaistaan internetissä osoitteessa www.lapelland.fi/kysely sekä  järjestäjän hallinnoimissa sosiaalisen median kanavissa. Osallistumalla tähän kyselyyn osallistuja myöntää, voittaessaan palkinnon arvonnassa, järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä kilpailun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin ilman vastaajan lupaa (vastaaja voi pyytää yhdeydenottopyyntöä kyselyn yhteydessä).

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa.
Palkintojen voittajat vapauttavat järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kyselyyn tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä tai käyttämättä jättämisestä. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin. Facebook ei ole myöskään mitenkään vastuussa arvonnasta.

Kysely voidaan lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kyselyyn liittyvistä virheistä.

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.
Laatimispäivämäärä: 28.7.2022