Mökki- ja Majoitusvaunut

Mökki- ja majoitusvaunut

Mökkivaunut_header

Lapellandin ainutlaatuiset siirrettävät mökki-, sauna ja majoitusvaunut ovat liikuteltavia rakennuksia, joista nauttii jatkuvasti kasvava joukko tyytyväisiä asiakkaita Suomessa, Euroopassa ja Aasiassa.

 

Lapellandin siirrettävät mökit, aitat, huoneistot ja saunat ovat kiinteitä paikallaan tai siirtyvät helposti kesäksi veden äärelle ja talveksi tunturiin. Vaunut asettuvat helposti myös sinne, minne kiinteä asuinrakennus olisi mahdotonta pystyttää.

Kiinteä vai siirrettävä rakennus?

 

Lapelland siirrettävät rakennukset ovat laadultaan, ominaisuuksiltaan ja varusteiltaan verrattavissa kiinteisiin rakennuksiin. Kiistattomien etujen vuoksi teemme rakennuksemme aina liikuteltaviksi.

Lapelland vaunut toimitetaan sinulle täysin valmiina viimeistelyitä ja pintakäsittelyitä myöden. Lapelland on vaivattomin tapa aloittaa mökkeily, saada majoitustilaa tai hankkia vaikkapa pihasauna:  

Valmistus tapahtuu aina tehtaalla sisätiloissa, ei rakennushuolia, ei rakennusjätettä, ei rikottua maaperää ja ympäristöä, ei maatöitä, ei huolta maakosteudesta, perustukset valmiina, ja yksi hinta eli pysyt budjetissa. Lapelland rakennukset säilyttävät hyvin myös arvonsa. Elämäntilanteen muuttuessa Lapelland on mahdollista myydä pois ja vain renkaanjäljet jäävät tontillenne.

Mökkivaunu saunalla

Saunalla varustettu mökkivaunu on tilaihme. Kuuden hengen istuinryhmä muuntuu käden käänteessä parivuoteeksi.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu makuuhuoneella

Tarjoaa lisätilaa sinne, missä sitä kaivataan. Monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa ansiosta se toimii aluksi rakennusaikaisena majoituspaikkana, sitten lomavieraiden pikkumökkinä ja pian aikuistuneiden lasten loma-asuntona.

TUTUSTU ›

Majoitusvaunu 2mh

Majoitusvaunu makuuhuoneella tarjoaa lisätilaa sinne, missä sitä kaivataan.

TUTUSTU ›
Tapaamisvaunu Lapelland tapaamisvaunu on suunniteltu turvalliseen kohtaamiseen.

TUTUSTU ›
Aittavaunu
Aittavaunu tarjoaa lisää majoitustilaa sinne, missä sitä kaivataan – vaivattomasti ja helposti.

TUTUSTU ›
Tupla-aittavaunu Tupla-aittavaunu tarjoaa lisää majoitustilaa sinne, missä sitä kaivataan – vaivattomasti ja helposti.

TUTUSTU ›

Finlandia Mökki

Finlandia Mökki on kunnallistekniikkaan kytkettävä siirrettävä loma-asunto omalla saunalla, täysvarustellulla keittiöllä ja upeilla panoraamaikkunoilla.

TUTUSTU ›

Finlandia MiniSviitti

Lapelland Finlandia MiniSviitti liikkuu uusiin kohteisiin jälkiä jättämättä ja tarjoten ainutlaatuisen majoituskokemuksen vaikka keskellä luontoa. MiniSviitti on jopa viisi päivää täysin omavarainen vesi- ja likavesisäiliöiden, biodiesel-lämmityksen ja akkuvirran avulla.

TUTUSTU ›