Mökki- ja Majoitusvaunut

Mökki- ja majoitusvaunut

Lapellandin ainutlaatuiset siirrettävät mökki- ja majoitusvaunut ovat autolla liikuteltavia rakennuksia, joista nauttii jatkuvasti kasvava joukko tyytyväisiä asiakkaita Suomessa, Euroopassa ja Aasiassa.

 

Lapellandin siirrettävät mökit, huoneistot ja saunat ovat kiinteitä paikallaan tai kulkevat helposti kesäksi veden äärelle ja talveksi tunturiin. Ne eivät vaadi koskaan kalliita pohjatöitä ja perustuksia. Vaunut asettuvat helposti myös sinne, minne kiinteä asuinrakennus olisi mahdotonta pystyttää: kallion nokkaan, veden äärelle, tunturin kylkeen tai suvun yhteiselle tontille. Lapelland vaunut toimitetaan sinulle täysin valmiina viimeistelyitä ja pintakäsittelyitä myöten.

Lapellandin majoitusvaunujen takana on ajatus yksinkertaisen hyvästä elämästä. Kaikki välttämättömyydet kulkevat mukanasi sinne, minne sinäkin. Et tarvitse isoa omaisuutta, et perustuksia, et välttämättä edes omaa tonttia – kaikki tarpeellinen mahtuu Lapellandin majoitusvaunujen tehoneliöihin. Kun koet, että on aika vaihtaa maisemaa, siirrettävä majoitusvaunu matkaa kohti uusia maisemia jättämättä jälkiä luontoon.

Finlandia Sviitti

Finlandia Sviitti on hulppea ja ruhtinaalliset tilat tarjoava lepopaikka arvovieraiden ja asiakkaiden majoittamiseen. Sviitti kytketään myös näppärästi suoraan kunnallistekniikkaan.

TUTUSTU ›

Finlandia Mökki

Finlandia Mökki on kunnallistekniikkaan kytkettävä siirrettävä loma-asunto omalla saunalla, täysvarustellulla keittiöllä ja upeilla panoraamaikkunoilla.

TUTUSTU ›

Finlandia Caravan

Finlandia Caravan on ylellinen lomakoti matkailuvaunun tekniikalla. Tilavat raikas- ja harmaavesisäiliöt, lämminkäyttövesi, kasetti-wc ja tehokas biodiesel-lämmitys tekevät siitä täysin omavaraisen kausipaikkojen kuninkaan.

TUTUSTU ›

Finlandia MiniSviitti

Lapelland Finlandia MiniSviitti liikkuu uusiin kohteisiin jälkiä jättämättä ja tarjoten ainutlaatuisen majoituskokemuksen vaikka keskellä luontoa. MiniSviitti on jopa viisi päivää täysin omavarainen vesi- ja likavesisäiliöiden, biodiesel-lämmityksen ja akkuvirran avulla.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu saunalla

Saunalla varustettu mökkivaunu on tilaihme. Kuuden hengen istuinryhmä muuntuu käden käänteessä parivuoteeksi.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu makuuhuoneella

Tarjoaa lisätilaa sinne, missä sitä kaivataan. Monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa ansiosta se toimii aluksi rakennusaikaisena majoituspaikkana, sitten lomavieraiden pikkumökkinä ja pian aikuistuneiden lasten loma-asuntona.

TUTUSTU ›

Majoitusvaunu 2mh

Majoitusvaunu makuuhuoneella tarjoaa lisätilaa sinne, missä sitä kaivataan.

TUTUSTU ›
Tupla-aittavaunu Tupla-aittavaunu tarjoaa lisää majoitustilaa sinne, missä sitä kaivataan – vaivattomasti ja helposti.

TUTUSTU ›