Kotimaiset mökki-, majoitus- ja saunavaunut – suoraan tehtaalta

Laadukkaan mökin, aitan tai saunan saaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa! Lapelland valmistaa ainutlaatuisia ympärivuotiseen käyttöön suunniteltuja mökki-, majoitus- ja saunavaunuja.

Suomalaiset Lapellandin mökki-, majoitus-, ja saunavaunut ovat kiinteitä paikallaan tai kulkeutuvat tarpeesi mukaan helposti auton vetokoukussa kesäksi veden äärelle ja talveksi tunturiin. Ne eivät vaadi koskaan kalliita pohjatöitä ja perustuksia. Vaunut asettuvat helposti myös sinne, minne kiinteä asuinrakennus olisi mahdotonta pystyttää: kallion nokkaan, veden äärelle, tunturin kylkeen tai suvun yhteiselle tontille. Lapelland vaunut toimitetaan sinulle täysin valmiina viimeistelyitä ja pintakäsittelyitä myöten.

Kaikki tuotteemme on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Vaunujen helppo siirreltävyys mahdollistaa monikäyttöisyyden ja tilapäisyyden. Suomen oloissa tyypilliset ilmankosteuden ja lämpötilojen vaihtelut on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Valmistamme käytännöllisiä ja toimivia siirrettäviä rakennuksia laatu edellä. Tuotekehityksemme pohjautuu aina asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Kaikki Lapelland-vaunumme rakennetaan alusta alkaen sisätiloissa optimaalisissa olosuhteissa poissa kosteudesta. Kaikki Lapelland tuotteet ovat liikuteltavia ja asuntovaunukäytössä myös rakennuslupavapaita.

Lapelland on toimittanut jo lähes 1000 vaunua asiakkaille ympäri Suomen.

KIINTEÄ VAI SIIRRETTÄVÄ RAKENNUS?

Ainutlaatuiset Lapelland siirrettävät rakennukset ovat laadultaan, teknisiltä ominaisuuksiltaan ja varusteiltaan verrattavissa kiinteisiin rakennuksiin. Lapelland rakennukset tehdään aina liikuteltavaksi kiistattomien etujen vuoksi!

 • rakennetaan täysin valmiiksi tehtaalla sisätiloissa
 • toimitetaan käyttövalmiina ja puhtaana osoittamaasi paikkaan
 • mihin vain henkilöautolla pääsee, Lapelland tulee koukussa
 • ei rakennushuolia
 • ei rakennusjätettä
 • ei rikottua ja kaivettua ympäristöä
 • ei maatöitä
 • paikallaan ollessaan toimii kuin kiinteä rakennus
 • ei huolia maakosteudesta
 • perustukset aina valmiina
 • siirrettävissä henkilöautolla tarvittaessa
 • yksi hinta-pysyt budjetissa
 • säilyttää hyvin arvonsa
 • monipuoliset ja edulliset rahoitusvaihtoehdot käytettävissä
 • mahdollista myydä pois elämäntilanteen muuttuessa, vain renkaan jäljet jää tontillenne!

Markkinoiden paras vaunu kausipaikalle

Lapelland on varma valinta myös leirintäalueen kausipaikalle!

Lapelland mökkivaunut ovat kasvattaneet nopeasti suosiota karavanaareiden keskuudessa, ennen kaikkea kausipaikkavaunuina. Lapelland on uusien vaunujen rekisteröinneillä mitattuna jo Suomen kolmanneksi suurin vaunumerkki. Sen lisäksi, että vaunuja sijoitetaan paljon omille tonteille tai maa-alueille, Lapelland mökkivaunuja löytyy jo useilta leirintäalueilta laajasti ympäri Suomen. Kausipaikkavaununa Lapelland mökkivaunu on erittäin tilava, kestävä ja jämerä ratkaisu. Vaunun tilaratkaisut ja käyttö on suunniteltu juuri paikallaan oloa varten. Suuret panoraama ikkunat ja tilavat sisätilat takaavat viihtyvyyden tunturissa tai vesistön äärellä. Lapelland vaunussa sinä päätät itse millaiset ratkaisut vaunuusi rakennetaan. Saat valita varusteet kuten esimerkiksi takan tai saunan ja ulkonäön, miltä vaunu näyttää.

Olemme laatineet myös sijoitusoppaan leirintäalueille yhdessä Suomen caranliiton SFC:n kanssa.

LAPELLAND® TYYTYVÄISYYSTAKUU

Lapelland myöntää vapaa-ajan rakennusalan ainoana toimijana kaikille mallistonsa Mökki-, Majoitus- ja Saunavaunuille ainutlaatuisen Lapelland® tyytyväisyystakuun!

Uskomme, että viihdyt Lapelland Finland Oy:ltä hankkimassasi Mökki-, Majoitus- tai saunavaunussasi. Siksi annamme sinulle ainutlaatuisen tyytyväisyystakuun. Se tarkoittaa, että voit peruuttaa hankintasi kuukauden (30 vrk) ajan vaunun toimituksesta, mikäli se ei ole tarpeisiisi sopiva.

Haemme vaunun takaisin ja palautamme 95 % rahdittomasta kauppasummasta tilillesi, tai käyttämällesi rahoitusyhtiölle*. Viisi prosenttia hinnasta joudumme pidättämään itsellämme estääksemme väärinkäyttömahdollisuudet.

Nyt Lapelland -vaunujen hankinta on entistäkin helpompaa ja turvallisempaa.

Tule lähimpään myyntinäyttelyymme tutustumaan mallistoon valitsemaan rohkeasti omasi!

 

* Palautettavan tuotteen tulee olla palautettaessa ehjä ja kunnossa lukuun ottamatta tavanomaista kulutusta. Tarkastamme noudettaessa, että vaunu täyttää palautuksen ehdot.

* Vaunulle mahdollisesti ostettu kuljetuspalvelu ei sisälly palautettavaan kauppahintaan.

* Vaunun tulee olla henkilöautolla noudettavassa paikassa.