RAHOITUSRATKAISUT YKSITYISHENKILÖILLE​

Valmiiksi neuvoteltu edullinen rahoitus! Kaikki Lapelland mökkivaunut, saunavaunut ja aittavaunut voidaan rahoittaa edullisilla osamaksu -rahoitusratkaisuilla! Yhteistyökumppanimme osamaksurahoitukissa ovat OP ja Santander!

OP Rahoitus​

  • 2500 – 50 000€ summalle
  • Rahoituskampanja! 6 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika toimituksesta!
  • Takaisinmaksuaika jopa 10 vuotta

Voit tehdä rahoitushakemuksen suoraan verkossa luotonantajan (Lapelland-rahoitus/OP) verkkopalvelussa ja rahoitus myönnetään ilman vakuuksia. 

LASKE TÄÄLLÄ RAHOITUS: https://eficode.pohjola-finance.fi/kertaluotto-uusi/lapellandfinland.

Rahoituspäätös tulee muutamassa minuutissa. Rahoitushakemuksen tekeminen on ilmaista. Hyväksytty rahoituspäätös ei velvoita vielä ostamiseen. Käyttämättä jätetty rahoitus ei aiheuta minkäänlaisia kuluja.

Rahoitushakemus, takaisinmaksuaikataulu ja haettavan luoton määrä määritetään hakemuksella. Voit lyhentää lainaa haluamillasi summilla, kuitenkin minimissään 1,2 % rahoitettavasta summasta kuukausittain. Esimerkiksi 10 000 euron lainasta lyhennettävä minimisumma on 120 euroa kuukaudessa.

Santander Rahoitus​

Lapelland myyjä tekee kanssasi osamaksusopimuksen ja tarvittaessa auttaa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Santander rahoituksessa Lapelland vaunusi toimii rahoituksen vakuutena, etkä tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia.

Lapelland -vaunun rahoitus Santanderin kautta on turvallista ja helppoa – voit valita taloudellesi sopivan kuukausierän ja maksuaikaa jopa 60 kuukauteen asti. Käteismaksuosuus sopimuksen alkaessa on yleensä 10% rahoitettavan Lapelland tuotteen kauppahinnasta.

  • Kiinteä kuukausierä ja edullinen korko
  • Laina-aika jopa viisi vuotta
  • Käsiraha 10%
  • Voit hakea Santander rahoitusta, jos olet yli 18-vuotias ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa.
  • Ei ylärajaa rahoitettavalle summalle

RAHOITUSRATKAISUT YRITYKSILLE

Yritysasiakkaillemme tarjoamme osamaksurahoituksen lisäksi OP Leasing rahoituksen ilman käsirahaa tai suurempaa ensimmästä erää! Pääyhteistyökumppanimme yritysrahoituksissa ovat OP Yrityspankki Oyj ja Santander. Kysy lisää projektimyynnistämme!

Ammattilainen! Hyödynnä osamaksurahoituksessa ELY -investointiavustus. Lapelland vaunut ovat myäs ALV -vähennyskelpoisia!