Siirrettävä minitalo pyörillä - talovaunu

Lapelland-talovaunut yhdistävät omakotitaloasumisen mukavuuden ja asuntovaunun liikuteltavuuden. Minitalo voi olla kiinteästi paikallaan, tai sen voi tarpeen mukaan siirtää auton vetokoukussa minne tahansa. Lapelland-talovaunussa on helppo asua mukavasti sellaisissakin paikoissa, joihin kiinteää rakennusta olisi vaikea pystyttää.

Suomalaiset Lapelland-talovaunut on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Suomen vaihtelevat lämpötilat on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Talovaunut rakennetaan alusta asti sisätiloissa, eivätkä ne joudu tekemisiin kosteuden kanssa. Vuosien tuotekehittelyn tuloksena tuotteemme ovat erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä. Harkitusti mietittyjen rakennusratkaisujen ansiosta talovaunut pysyvät kuivina ja raikkaina vuodesta toiseen.

Käytännölliset, toimivat ja kodikkaat talovaunut valmistetaan korkean laadun kriteereillä. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaidemme toiveita ja tarpeita.

Lapelland-talovaunua voi pitää esimerkiksi loma-asuntona tai tilapäisenä kotina. Käytännölliset, laadukkaat ja kauniit materiaalit takaavat asumisviihtyvyyden pidemmällekin ajalle. Voit valita mallistostamme parhaiten sinun tarpeisiisi sopivan talovaunun ja haluamasi lisävarusteet.

Talovaunut toimitetaan täysin käyttövalmiina – kaikki viimeistelytyöt ja pintakäsittelyt mukaan lukien.

Liikuteltava talovaunu – helppous, vapaus, edullisuus

Lapelland-talovaunu on helppo, monipuolinen ja nopea keino päästä nauttimaan mukavasta ja vapaasta asumisesta. Käytännölliset, taloudelliset ja laadukkaat Lapelland-talovaunut on rakennettu kivijalkaa vastaavan jämäkän alustan päälle. Niitä on turvallista ja helppoa liikutella mihin vain; jos haluat vaihtaa minitalosi paikkaa, se onnistuu käden käänteessä. Varusteiltaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan minitalo on verrattavissa kiinteisiin rakennuksiin. Liikuteltavuus tuo mukanaan pelkästään hyötyjä: mihin autolla pääsee, sinne talo tulee mukana!


Talovaunu ei tarvitse kalliita pohjatöitä tai perustuksia. Vältyt rakennushuolilta, maatöiltä ja rakennusjätteiltä.  Liikuteltavalle talovaunulle ei tarvita rakennuslupaa.  Saat tuotteen valmiiksi rekisteröitynä, eikä sitä tarvitse katsastaa. Talovaunu vakuutetaan normaalin ajoneuvon tapaan. Jos talovaunua ei pidetä liikenteessä, sen voi pistää seisontavakuutukseen.


Talovaunun voi hankkia moneen erilaiseen tarpeeseen. Jos sinulla on esimerkiksi tontti, johon on vaikea rakentaa tai johon ei saa rakentaa kiinteää rakennusta, pyörillä liikkuva minitalo on vastaus ongelmaan. Tai jos sinulla on tarkoitus rakentaa tontille talo joskus myöhemmin, talovaunu on mainio väliaikainen asumisratkaisu. Talovaunujen arvo säilyy hyvin, joten sen voi myydä myöhemmin eteenpäin tai jättää tontille vierastaloksi.


Liikuteltava, talvilämmin ja heti käyttövalmis talovaunu sisältää 30 päivän tyytyväisyystakuun.