ylakuva

Tapaamisvaunu

Lapelland tapaamisvaunu on suunniteltu turvalliseen kohtaamiseen. Vallitsevasta tilanteesta johtuen vierailu vanhain- ja hoivakodeissa on hyvin rajattua ja ainoa yhteydenpitoväline omaisiin on oikeastaan ollut puhelin ja videokeskustelut. Myös kotioloissa vanhempien, lasten ja lastenlapsien tapaaminen turvallisesti on vaikeaa.

Lapelland tapaamisvaunu voidaan tuoda minkä tahansa hoivakodin tai omakotitalon pihalle. Se on myös erittäin helppo siirtää henkilöauton perässä tarpeen mukaan paikasta toiseen. Tapaamisvaunussa on turvallista kohdata turvallisesti läheiset. Vaunussa on kaksi sisäänkäyntiä ja huonetta, jotka on erotettu toisistaan ikkunallisella seinällä.

Kivijalkaa vastaavalle jämerälle alustalle rakennettu käyttövalmis tapaamisvaunu valmistetaan Pyhännän tehtaallamme. Lupavapaa 9,6m2 ja lämpöeristetty tapaamisvaunu voidaan muuttaa pienellä muutostyöllä esimerkiksi aittavaunuksi tai grillikotavaunuksi viruksen hellittäessä.

Yhtiömme Lapelland Finland Oy on tehnyt siirrettäviä rakennuksia jo 7 -vuotta. Teemme ratkaisuja myös luxus majoitukseen ja ihan vakituisiksi asunnoiksi saakka.

KUVAGALLERIA

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider