Majoitusvaunut

Lapelland majoitusvaunut tarjoavat nimensä mukaisesti vaivattomasti majoitustilaa sinne missä sitä tarvitaan. Asiakkaamme käyttävät majoitusvaunuja myös etätyöpisteinä sekä asiakkaiden ja työntekijöiden asuntoina.

Aitta- ja tupla-aittamallit lisäävät nukkumatilaa loma-asunnon yhteydessä tai kotipihalla. Mallit ovat erittäin suosittuja myös työskentelytiloina. Minisviittivaunu 5,2 m on erinomainen ratkaisu asiakkaiden majoittamiseen esimerkiksi lomakylissä. Kauniit ja käytännölliset vaunut toimitetaan käyttövalmiina pihaasi.

Majoitusvaunut toimivat paikallaan kuten kiinteä rakennus, mutta liikkuvat aina tarpeen ja sesongin mukaan juuri sinne minne pitääkin. Täysin käyttövalmiina toimitettavat majoitusvaunut ovat markkinoiden helpoin, monipuolisin ja nopein ratkaisu lisätilan tarpeisiin.

Majoitusvaunut voidaan räätälöidä myös tarpeesi mukaan esimerkiksi yhden makuuhuoneen mökiksi tai vierashuoneeksi.

Aittavaunu 4,2 m

Aittavaunu 4,2 m tarjoaa lisää majoitustilaa sinne, missä sitä kaivataan – vaivattomasti ja helposti.

TUTUSTU ›

Tupla-aittavaunu 5,2 m

Tupla-aittavaunu 5,2 m tarjoaa lisää majoitustilaa sinne, missä sitä kaivataan – vaivattomasti ja helposti.

TUTUSTU ›

MiniSviittivaunu 5,2 m

Lapelland MiniSviittivaunu 5,2 m liikkuu uusiin kohteisiin jälkiä jättämättä ja tarjoten ainutlaatuisen majoituskokemuksen vaikka keskellä luontoa. MiniSviitti on jopa viisi päivää täysin omavarainen vesi- ja likavesisäiliöiden, biodiesel-lämmityksen ja akkuvirran avulla.

TUTUSTU ›

KATSO MYÖS MUUT VAUNUMALLISTOT

MÖKKIVAUNUT

Mökkivaunu -mallisto sisältää käytännölliset ratkaisut päämökiksi, vierasmökiksi tai saunamökiksi. Avarat tilaratkaisut ja sisustusarkkitehdin valitsemat kaluste- ja värivaihtoehdot takaavat viihtyvyyden kaikissa olosuhteissa. Katso kaikki mallit >

SAUNAVAUNUT

Lapellandin saunat on kehitelty erinomaisia löylyjä ja parhaita  saunakokemuksia varten. Sauna ei ole vain peseytymispaikka vaan  yhdessäoloa ja omaa aikaa, loman kohokohta ja arjen piristys. Katso kaikki mallit >