Majoitusvaunut

Lapelland majoitusvaunut tarjoavat nimensä mukaisesti viihtyisää majoitustilaa sinne missä sitä tarvitaan. Majoitusvaunu on suosittu valinta myös etätyöpisteeksi ja asiakkaiden tai työntekijöiden asunnoksi.

Aitta- ja tupla-aittamallit lisäävät nukkumatilaa loma-asunnon yhteydessä tai kotipihalla. Mallit ovat erittäin suosittuja myös työskentelytiloina. Majoitusvaunut toimivat paikallaan kuten kiinteä rakennus, mutta liikkuvat aina tarpeen ja sesongin mukaan juuri sinne minne pitääkin. Täysin käyttövalmiina toimitettavat majoitusvaunut ovat markkinoiden helpoin, monipuolisin ja nopein ratkaisu lisätilan tarpeisiin.

Majoitusvaunut voidaan räätälöidä myös tarpeesi mukaan esimerkiksi yhden makuuhuoneen mökiksi tai vierashuoneeksi.

Lue artikkeli aittavaunun käyttökokemuksista täältä >

Aittavaunu 4,2 m

Aittavaunu 4,2 m tarjoaa lisää majoitustilaa sinne, missä sitä kaivataan – vaivattomasti ja helposti. Aittavaunu taipuu monenlaiseen käyttöön esimerkiksi etätyöpisteeksi, parturiksi tai hierontahuoneeksi. Ympärivuotiseen köyttöön tehty aittavaunu on koko Lapelland -malliston suosituin vaunu.

TUTUSTU ›

Tupla-aittavaunu 5,2 m

Tupla-aittavaunu 5,2 m tarjoaa lisää majoitustilaa sinne, missä sitä kaivataan – vaivattomasti ja helposti. Vaunuun majoittuu 2-4 henkilöä ja se voidaan varustella myös näppärällä minikeittiöllä.

TUTUSTU ›

MiniSviittivaunu 5,2 m

Omavaraiseksi tehty Lapelland MiniSviittivaunu 5,2 m liikkuu uusiin kohteisiin jälkiä jättämättä ja tarjoten ainutlaatuisen majoituskokemuksen vaikka keskellä luontoa. Vaunu toimii myös kiinteästi paikallaan esimerkiksi leirintäaluemökkinä.

TUTUSTU ›

KATSO MYÖS MUUT VAUNUMALLISTOT

MÖKKIVAUNUT

Mökkivaunu -mallisto sisältää käytännölliset ratkaisut päämökiksi, vierasmökiksi tai saunamökiksi. Avarat tilaratkaisut ja sisustusarkkitehdin valitsemat kaluste- ja värivaihtoehdot luovat ainutlaatuisen mökkeily nautinnon. Katso kaikki mallit >

SAUNAVAUNUT

Lapellandin saunat on kehitelty erinomaisia löylyjä ja parhaita  saunakokemuksia varten. Sauna ei ole vain peseytymispaikka vaan  yhdessäoloa ja omaa aikaa, loman kohokohta ja arjen piristys. Katso kaikki mallit >