YRITYKSILLE

Majoita muita, tarjoa vuokralle tai nauti itse – valinnanvapaus on sinun.

RAJATTOMAT KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET

Lapelland on suomen suurin vaunusauna- ja vaunumökkitehdas jo yli 1 000 toimitetun vaunun kokemuksella. Voit ottaa rennosti, tuomme modernit majoitusyksiköt ja räätälöidyt vaunut perille, laskemme jämerät tukijalat alas ja voit itse keskittyä vapaasti liiketoimintasi kasvattamiseen ja kehittämiseen. Ainutlaatuiset Lapelland -vaunut voidaan ottaa käyttöön ympäristöä muuttamatta, ilman rakennushuolia ja alkupääomaa. Olemme osa kotimaista Salvos Finland Oy konsernia. Kysy lisää ja aloita elämäsi helpoin rakennusprojekti jo tänään!

Lapellandin vaivaton konsepti on tarjonnut ratkaisuja jo sadoille yritysasiakkaille ympäri Suomen!

Lana-Inn majoituskylä

”Perustimme Lana-INN majoituskylän Lapväärtiin Lapellandin majoitusvaunuilla alkukesästä 2023. Lana-INN on ollut suosittu aina perustamisestaan lähtien, ja varausasteemme on ollut erittäin korkea. Alun perin aloitimme kolmella vaunulla, mutta pian laajensimme neljään vaunuun suuren kysynnän vuoksi. Lapellandin vaunujen tilaaminen oli vaivatonta, ja ne toimitettiin meille täysin valmiina nopealla aikataululla.”

– Elisabeth Nybacka, Lana-Team Oy Ab

MAJOITUSRATKAISUT TYÖNANTAJALLE

Majoita itsesi tai työntekijäsi siellä missä työ on. Kesä- ja talviasuttavan Lapelland-vaunun ikkunasta näet aamuisen järven usvan, havumetsän vehreyden tai itse laitetun pihan, minne oletkin päättänyt asettua. Majoita muita, tarjoa vuokralle tai nauti itse – valinnanvapaus on sinun.

Unohda pitkät työmatkat ja kalliit hotelliyöt. Siirreltävä Lapelland-vaunu on vaivattomin tapa järjestää luxus-tason tauko- ja majoitustilaa sinne missä sitä tarvitset. Varmista viihtyisät lepo- ja peseytymistilat jopa syrjäisemmillä työmailla. Tilava keittiö, siistit WC-tilat ja rentouttava sauna tuovat ainutlaatuista mukavuutta asumiseen ja oleskeluun.

Lapelland on:

  • Turvallinen ja riskitön valinta
  • Helppo tilata ja käyttää
  • Kiinteä paikallaan tai siirtyy tarpeesi mukaan
  • Saatavilla osamaksu/leasing rahoituksella
Koneyrittäjät

Varmista viihtyisät lepo- ja peseytymistilat jopa syrjäisemmillä työmailla. Tilava keittiö, siistit WC-tilat ja renouttava sauna tuovat ainutlaatuista mukavuutta pidempi kestoisille savotoille.

”Omavarainen Lapelland-vaunu saunalla tarjoaa liikkuvassa työmaakäytössä erittäin viihtyisät tauko- ja peseytymistilat muihin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin verrattuna”

– Bröderna Korkeaniemi AB

Safariyritykset

Lapelland-vaunu on helpoin ja joustavin tapa järjestää tauko- ja yöpymispuitteet elämyspalveluidesi äärelle, joten sinulla jää enemmän aikaa asiakkaiden palvelemiseen.

Kuntoutuskeskukset / Perhekodit

”Olemme laajentaneet kuntoutuskeskustamme jo kahdesti Lapellandin majoitusvaunuilla ja asiakkailta saatua palautetta on ollut ilo kuunnella”

-Sanna Smanth, Kuntoutuskeskus Phenix Oy.

MAJOITUSRATKAISUT ELÄMYSYRITTÄJILLE

Tarjoa asiakkaillesi elämyksiä ilman rajoja.

Suomen tuhannet järvet ja joet sekä tunturit ovat vaunumökkien avulla matkailijoiden saavutettavissa ainutlaatuisen helposti. Tarjoa ainutlaatuista luxusmajoitusta asiakkaille luonnon äärellä ja kasvata samalla omaa liiketoimintaasi ainutlaatuisen helposti.

Lapelland on helpoin tapa toteuttaa uniikki elämysmajoituskohde tai viihtyisä lomakylä ilman rakennushuolia ja alkupääomaa. Voit ottaa rennosti, tuomme modernit vaunusaunat ja vaunumökit perille, laskemme tukijalat alas ja voit ottaa iloiset vieraat jo vastaan!

Tuomme vaunusi käyttövalmiina perille auton vetokoukussa – myös paikkoihin, joihin kiinteä rakennus olisi mahdotonta pystyttää: kallion nokkaan, veden äärelle tai tunturin kylkeen. Maatöitä tai perustuksia ei tarvita.

Olemme Suomen suurin vaunumökki- ja vaunusaunatehdas jo yli 1 000 toimitetun vaunun kokemuksella. Lapelland -vaunut voidaan ottaa käyttöön ympäristöä muuttamatta, edullisesti yhdellä kiinteällä hinnalla ja nopeasti ilman rakennustyömaata! Kysy lisää ja aloita elämäsi helpoin rakennusprojekti jo tänään!

Maaseutumatkailu

Lapelland vaunumökki on avain rauhalliseen ja kiireettömään elämänmenoon maaseudun hiljaisuudessa kauniiden luonnonmaisemien ympäröimänä. Tuomme majoitustilan tunnelmalliseen pihapiiriin ja voit tarjota asiakkaillesi loman maaseudun kauneudessa – esimerkiksi ratsastuksen, retkeilyn, pyöräilyn, melonnan ja kalastuksen parissa. Lapelland majoitusvaunulla asiakkaasi nauttivat Suomen metsistä ja vesistöistä ainulaatuisen helposti!

”Asiakkaamme ovat antaneet arvosanaksi 9,7 booking.comissa. Mökkivaunussa on erinomainen sauna ja kompakti majoitus, jossa kaikki tarvittava”

– Satu Palosaari, Palosaaren Poro- ja kalastustila Kuusamo

Lomakylät

Lapelland on helpoin tapa toteuttaa viihtyisä lomakylä tai kasvattaa majoituskapasiteettiä ilman rakennushuolia ja alkupääomaa. Voit ottaa rennosti, tuomme modernit vaunumökit perille, laskemme tukijalat alas ja voit ottaa iloiset vieraat jo vastaan!  

”Parasta Lapellandin vaunuissa on se, että ne ovat heti valmiita käyttöön!”

Satu Kangas, Lap House

Leirintäalueet

Lapellandin vaunumökki on helpoin tapa kasvattaa majoituskapasiteettiasi. Anna meidän valmistaa ja tuoda kotimaiset vaunumökit pihapiiriin käyttövalmiina ja voit itse keskittyä asiakkaiden palvelemiseen. Vaunumökin modernit ja avarat tilaratkaisut luovat kompaktin kokonaisuuden monenlaiseen lomailuun, ilman työmaavaihetta ja jopa ilman alkupääomaa – kannattavasti!

Luontomatkailu

Lapelland-vaunu tarjoaa loistavat majoituspuitteet luonnonhelmaan kalastus, metsästys tai vaellusaktiviteettien yhteyteen. Päivän päätteeksi on mahtava laittaa erämaassa saunaan tulet ja rentoutua tilavassa Lapelland-vaunussa. Liikuteltava Lapelland vaunu on kätevä ja kustannustehokas majoitusvaihtoehto. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle sopiva vaunu!

Koe Lapellandit livenä.

Scroll to Top
Avaa chatti
Tervehdys 👋 Kysy vain lisää!
Mökkeilyn mukavuus, kulkemisen vapaus
Huolettomat sauna-, mökki- ja majoitusvaunut valmiina tontillesi – tilaa tänään, nauti jo ensi kuussa
VALITSE SINULLE SOPIVIN MALLI TILAA MALLISTOESITE