Mökkivaunut

Suuren suosion saavuttaneet mökkivaunut ovat Lapelland -malliston aatelia. Mökkivaunu on elämäsi paras valinta päämökiksi, vierasmökiksi tai saunatuvaksi.

Lapellandin mökkivaunu on kiinteä paikallaan tai siirtyy tarvittaessa kesäksi veden äärelle ja talveksi tunturiin. Vaunut asettuvat helposti myös sinne, minne kiinteä asuinrakennus olisi mahdotonta pystyttää. Mökkivaunu varustellaan omavaraiseksi caravan tekniikalla tai vesi- ja viemärijohtoon liitettäväksi malliksi.

Puhdas puu, avarat tilaratkaisut ja arkkitehdin valitsemat kaluste- ja värivaihtoehdot luovat viihtyvyyden kaikkiin olosuhteisiin. Lapelland mökkivaunu toimitetaan sinulle täysin valmiina viimeistelyitä ja pintakäsittelyitä myöten. Lapelland on elämäsi helpoin valinta aloittaa mökkeily!

Mökkivaunu saunalla XL 7,3 m

Mökkivaunu saunalla XL 7,3 m on mökkivaunu saunalla 6,2 m mallin isoveli erillisellä pihasaunalla, johon on oma sisäänkäynti ulkoa.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu makuuhuoneella XL 7,3 m

Tilava ja kattavasti varusteltu päätykeittiö yhdistettynä tilavaan tupaan ja viihtyisään makuuhuoneeseen saa sinut viihtymään vaunussa. Panoraama ikkunat tarjoavat ainutlaatuisen näkymän ympäröivään luontoon.

TUTUSTU ›

UUTUUS! Mökkivaunu kylpyhuoneella XL 7,3 m

Mökkivaunu kylpyhuoneella XL toimii niin minikotina kuin loma-asuntona. Pyörien päällä kulkeva mökkivaunu asettuu kiinteästi paikoilleen upeiden maisemien äärelle tai se on helppo siirtää tarpeen niin vaatiessa.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu saunalla 6,2 m

Saunalla varustettu mökkivaunu on tilaihme. Kuuden hengen istuinryhmä muuntuu käden käänteessä parivuoteeksi.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu makuuhuoneella 6,2 m

Tarjoaa lisätilaa sinne, missä sitä kaivataan. Monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa ansiosta se toimii majoituspaikkana tai pikkumökkinä 2-4 henkilölle.

TUTUSTU 

Mökkivaunu kylpyhuoneella 6,2 m

Mökkivaunu kylpyhuoneella toimii niin loma-asuntona, yllätysvieraiden majoituspaikkana kuin etätyökotinakin. Pyörien päällä kulkeva mökkivaunu on helppo siirtää mökkipihaan tai vaikka vuokratontille upeiden maisemien ääreen.

TUTUSTU ›

Saunatupavaunu 5,2 m

Lapelland saunatupavaunu 5,2 m istuu luontevasti luonnon keskelle osaksi mökkimaisemaa tai pihasaunaksi omakotitalon yhteyteen. Löylyihin mahtuu koko perhe kerralla ja tilavassa tuvassa on mukava nauttia takkatulen loimusta saunan jälkeen.

TUTUSTU ›

MiniSviittivaunu 5,2 m

Lapelland MiniSviittivaunu 5,2 m liikkuu uusiin kohteisiin jälkiä jättämättä ja tarjoten ainutlaatuisen majoituskokemuksen vaikka keskellä luontoa. MiniSviitti on voidaan varustella omavaraiseksi tai vesi- ja viemärijohtoon liitettäväksi malliksi.

TUTUSTU ›

KATSO MYÖS MUUT VAUNUMALLISTOT

MAJOITUSVAUNUT

Majoitusvaunut toimivat paikallaan kuten kiinteä rakennus, mutta liikkuvat aina tarpeen ja sesongin mukaan juuri sinne minne pitääkin. Täysin käyttövalmiina toimitettavat majoitusvaunut ovat markkinoiden helpoin, monipuolisin ja nopein ratkaisu lisätilan tarpeisiin.​ Katso kaikki mallit >

SAUNAVAUNUT

Lapellandin saunat on kehitelty erinomaisia löylyjä ja parhaita saunakokemuksia varten. Sauna ei ole vain peseytymispaikka vaan  yhdessäoloa ja omaa aikaa, loman kohokohta ja arjen piristys. Katso kaikki mallit >