Mökkivaunut

Mökkivaunut_header

Lapellandin mökkivaunut ovat huippusuosion saaneita liikuteltavia

rakennuksia, joista nauttii jatkuvasti kasvava joukko tyytyväisiä

asiakkaita Suomessa, Euroopassa ja Aasiassa.

 

Lapellandin mökkivaunut ovat kiinteitä paikallaan tai siirtyvät helposti kesäksi veden äärelle ja talveksi tunturiin. Vaunut asettuvat helposti myös sinne, minne kiinteä asuinrakennus olisi mahdotonta pystyttää. Mökkivaunut voidaan varustella joko vesi- ja viemäriverkkoon kytkettävinä malleina tai Caravan tekniikalla. Mökkivaunu -mallisto sisältää käytännölliset ratkaisut päämökiksi, vierasmökiksi tai saunamökiksi. Avarat tilaratkaisut ja sisustusarkkitehdin valitsemat kaluste- ja värivaihtoehdot takaavat viihtyvyyden kaikissa olosuhteissa. Lapelland mökkivaunut toimitetaan sinulle täysin valmiina viimeistelyitä ja pintakäsittelyitä myöden. Lapelland on takuulla vaivattomin tapa aloittaa mökkeily!

UUTUUS! Mökkivaunu XL

Uutuusmalli Mökkivaunu XL on mökkivaunu saunalla mallin isoveli erillisellä pihasaunalla, johon on oma sisäänkäynti ulkoa.

TUTUSTU ›

UUTUUS! Saunatupavaunu

Lapelland saunatupavaunu istuu luontevasti luonnon keskelle osaksi mökkimaisemaa tai pihasaunaksi omakotitalon yhteyteen.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu saunalla

Saunalla varustettu mökkivaunu on tilaihme. Kuuden hengen istuinryhmä muuntuu käden käänteessä parivuoteeksi.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu makuuhuoneella

Tarjoaa lisätilaa sinne, missä sitä kaivataan. Monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa ansiosta se toimii aluksi rakennusaikaisena majoituspaikkana, sitten lomavieraiden pikkumökkinä ja pian aikuistuneiden lasten loma-asuntona.

TUTUSTU ›

Finlandia Mökki

Finlandia Mökki on kunnallistekniikkaan kytkettävä siirrettävä loma-asunto omalla saunalla, täysvarustellulla keittiöllä ja upeilla panoraamaikkunoilla.

TUTUSTU ›

Finlandia MiniSviitti

Lapelland Finlandia MiniSviitti liikkuu uusiin kohteisiin jälkiä jättämättä ja tarjoten ainutlaatuisen majoituskokemuksen vaikka keskellä luontoa. MiniSviitti on jopa viisi päivää täysin omavarainen vesi- ja likavesisäiliöiden, biodiesel-lämmityksen ja akkuvirran avulla.

TUTUSTU ›

Pyydä hinta-arvio vaunusta

Pyydä hinta-arvio sinulle räätälöidystä Lapelland vaunusta

Tule tutustumaan vaunuihin paikan päälle

Lapellandin myyntipisteitä löydät ympäri Suomea! Tervetuloa!

Tilaa ilmainen mallistoesite!

Helppo tapa tutustua mallistoon ja ideoida kotisohvalta käsin!