tausta_banneri
NYT LATTIALÄMMITYS MÖKKIVAUNUIHIN 0€! EDUN ARVO JOPA 1644€! VOIMASSA VAIN 23.5. SAAKKA!

Mökkivaunut

Mökkivaunut_header

Huippusuositut Lapelland mökkivaunut ovat Lapelland -malliston kulmakivi. Mökkivaunu on ainutlaatuinen ja vaivaton valinta päämökiksi, vierasmökiksi tai saunatuvaksi.

Lapellandin mökkivaunut ovat kiinteitä paikallaan tai siirtyvät helposti kesäksi veden äärelle ja talveksi tunturiin. Vaunut asettuvat helposti myös sinne, minne kiinteä asuinrakennus olisi mahdotonta pystyttää. Mökkivaunut voidaan varustella joko vesi- ja viemäriverkkoon kytkettävinä malleina tai Caravan tekniikalla.

Mökkivaunu -mallisto sisältää käytännölliset ratkaisut päämökiksi, vierasmökiksi tai saunamökiksi. Avarat tilaratkaisut ja sisustusarkkitehdin valitsemat kaluste- ja värivaihtoehdot takaavat viihtyvyyden kaikissa olosuhteissa.

Lapelland mökkivaunut toimitetaan sinulle täysin valmiina viimeistelyitä ja pintakäsittelyitä myöden. Lapelland on takuulla vaivattomin tapa aloittaa mökkeily!

UUTUUS! Mökkivaunu makuuhuoneella XL 7,3 m

Uutuusmalli on suunniteltu 2-4 henkilön loma-asumiseen. Harmoninen kokonaisuus istuu saumattomasti. Tilava ja kattavasti varusteltu päätykeittiö yhdistettynä viihtyisään tupaan ja makuuhuoneeseen takaavat viihtyvyyden kaikissa olosuhteissa. Isot ikkunat tarjoavat ainutlaatuisen näkymän ympäröivään luontoo

TUTUSTU ›

Mökkivaunu saunalla XL 7,3 m

Mökkivaunu saunalla XL 7,3 m on mökkivaunu saunalla 6,2 m mallin isoveli erillisellä pihasaunalla, johon on oma sisäänkäynti ulkoa.

TUTUSTU ›

UUTUUS! Mökkivaunu kylpyhuoneella 6,2 m

Mökkivaunu kylpyhuoneella toimii niin loma-asuntona, yllätysvieraiden majoituspaikkana kuin etätyökotinakin. Pyörien päällä kulkeva mökkivaunu on helppo siirtää mökkipihaan tai vaikka vuokratontille upeiden maisemien ääreen.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu saunalla 6,2 m

Saunalla varustettu mökkivaunu on tilaihme. Kuuden hengen istuinryhmä muuntuu käden käänteessä parivuoteeksi.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu makuuhuoneella 6,2 m

Tarjoaa lisätilaa sinne, missä sitä kaivataan. Monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa ansiosta se toimii aluksi rakennusaikaisena majoituspaikkana, sitten lomavieraiden pikkumökkinä ja pian aikuistuneiden lasten loma-asuntona.

TUTUSTU ›

Saunatupavaunu 5,2 m

Lapelland saunatupavaunu 5,2 m istuu luontevasti luonnon keskelle osaksi mökkimaisemaa tai pihasaunaksi omakotitalon yhteyteen.

TUTUSTU ›

MiniSviittivaunu 5,2 m

Lapelland MiniSviittivaunu 5,2 m liikkuu uusiin kohteisiin jälkiä jättämättä ja tarjoten ainutlaatuisen majoituskokemuksen vaikka keskellä luontoa. MiniSviitti on jopa viisi päivää täysin omavarainen vesi- ja likavesisäiliöiden, biodiesel-lämmityksen ja akkuvirran avulla.

TUTUSTU ›

Finlandia Mökki

Finlandia Mökki on kunnallistekniikkaan kytkettävä siirrettävä loma-asunto omalla saunalla, täysvarustellulla keittiöllä ja upeilla panoraamaikkunoilla.

TUTUSTU ›

Pyydä hinta-arvio vaunusta

Pyydä hinta-arvio sinulle räätälöidystä Lapelland vaunusta

Tule tutustumaan vaunuihin paikan päälle

Lapellandin myyntipisteitä löydät ympäri Suomea! Tervetuloa!

Tilaa ilmainen mallistoesite!

Helppo tapa tutustua mallistoon ja ideoida kotisohvalta käsin!