saunavaunut_fiilis1

Lapellandin saunavaunut on luotu parhaita saunakokemuksia varten. Sauna ei ole vain peseytymispaikka vaan yhdessäoloa ja omaa aikaa, loman kohokohta ja arjen piristys.

Lapelland saunoissa kiinnitämme aivan erityistä huomiota jokaisen saunamme löylyn laatuun: parhaat mahdolliset materiaalit yhdistettynä toimivaan tekniikkaan ja erinomaiseen ilmanvaihtoon takaavat sen, että Lapellandissa lyödään vain hyviä löylyjä!

Lapelland saunavaunuista löytyy saunoja jokaisen saunojan makuun aina pienistä pihasaunoista isoihin lomakylä- ja leirintäaluesaunoihin saakka!

UUTUUS! Saunavaunu pukuhuoneella 3,2 m

Lapelland saunavaunut ovat huippusuosittuja paitsi mahtavien löylyjensä myös kompaktin kokonsa ansiosta. Napakoista neliöistään huolimatta 3,2 m saunavaunuista löytyy kaikki tarvittava.

TUTUSTU ›

Saunatupavaunu 5,2 m

Lapelland saunatupavaunu 5,2 m istuu luontevasti luonnon keskelle osaksi mökkimaisemaa tai pihasaunaksi omakotitalon yhteyteen. Löylyihin mahtuu koko perhe kerralla ja tilavassa tuvassa on mukava nauttia takkatulen loimusta saunan jälkeen.

TUTUSTU ›

Saunavaunu XL pukuhuoneella 4,2 m

Suuren löylyhuoneen lisäksi mukavuutta ja yksityisyyttä tarjoaa tilava pukuhuone. Saunavaunu XL voidaan varustella myös erillisellä ulko-ovella saunaan.

TUTUSTU ›

Grand-saunavaunu 6,2 m

Grand-saunavaunu 6,2 m on Lapelland saunavaunuista suurin. Sen pehmeissä ja kosteissa löylyissä rentoutuu jopa kaksikymmentä henkilöä kerrallaan.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu saunalla XL 7,3 m

Mökkivaunu saunalla XL 7,3 m on mökkivaunu saunalla 6,2 m mallin isoveli erillisellä pihasaunalla, johon on oma sisäänkäynti ulkoa.

TUTUSTU ›

Mökkivaunu saunalla 6,2 m

Saunalla varustettu mökkivaunu on tilaihme. Kuuden hengen istuinryhmä muuntuu käden käänteessä parivuoteeksi.

TUTUSTU ›

KATSO MYÖS MUUT VAUNUMALLISTOT

MÖKKIVAUNUT

Mökkivaunu -mallisto sisältää käytännölliset ratkaisut päämökiksi, vierasmökiksi tai saunamökiksi. Avarat tilaratkaisut ja sisustusarkkitehdin valitsemat kaluste- ja värivaihtoehdot takaavat viihtyvyyden kaikissa olosuhteissa. Katso kaikki mallit >

MAJOITUSVAUNUT

Majoitusvaunut toimivat paikallaan kuten kiinteä rakennus, mutta  liikkuvat aina tarpeen ja sesongin mukaan juuri sinne minne pitääkin.  Täysin käyttövalmiina toimitettavat majoitusvaunut ovat markkinoiden  helpoin, monipuolisin ja nopein ratkaisu lisätilan tarpeisiin.​ Katso kaikki mallit >