Saunavaunut

Saunavaunut

saunavaunut_fiilis1

Lapellandin saunat on kehitelty erinomaisia löylyjä ja parhaita saunakokemuksia varten. Sauna ei ole vain peseytymispaikka vaan yhdessäoloa ja omaa aikaa, loman kohokohta ja arjen piristys.

Kiinnitämmekin tuotteissamme aivan erityistä huomiota jokaisen saunamme löylyn laatuun: parhaat mahdolliset materiaalit yhdistettynä toimivaan tekniikkaan ja erinomaiseen ilmanvaihtoon takaavat sen, että Lapellandissa lyödään vain hyviä löylyjä!

Grand Saunavaunu

Grand Saunavaunu on Lapelland saunavaunuista suurin. Sen pehmeissä ja kosteissa löylyissä rentoutuu jopa kaksikymmentä henkilöä kerrallaan.

TUTUSTU ›

Kylpyvaunu

Kylpyvaunu on todellinen kylpijän keidas, jossa voit viettää iltaa pitkänkin kaavan mukaan ystävien ja perheen kanssa.

TUTUSTU ›

Luxus-saunavaunu

Luxus-saunavaunusta löytyy tilavan löylyhuoneen lisäksi mukavuutta ja yksityisyyttä tarjoava pukuhuone, sekä vilvoitteluterassi.

TUTUSTU ›

Miniluxus-saunavaunu

Pieni ja kevyt Miniluxus täyttää useimpien saunojien vaatimukset ja liikkuu kevyesti henkilöauton perässä.

TUTUSTU ›

Miniluxus panoraama-saunavaunu

Saunavaunu on varusteltu avaralla terassinsuuntaisella panoraamaseinällä, jonka läpi voit ihailla vaikka kesäillan auringonlaskua saunoessasi.

TUTUSTU ›

MiniLuxus XL saunavaunu

Mini Luxus -saunavaunut ovat huippusuosittuja paitsi mahtavien löylyjensä myös kompaktin kokonsa ansiosta. Napakoista neliöistään huolimatta Mini Luxus-saunavaunuista löytyy kaikki tarvittava.

TUTUSTU ›