LAPELLAND FINLAND OY - SIIRRETTÄVÄT RAKENNUKSET

Parhaat ideat syntyvät usein pulmasta – niin myös Lapelland vaunut. Kun halutulle tontille ei ollut mahdollista rakentaa kiinteää pihasaunaa tai mökkiä, keksittiin nostaa sauna pyörien päälle. Lapelland oli välittömästi menestystarina, jonka malleista ovat innostuneet niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin asiakkaat. Alusta asti Lapellandin vaatimuksena on ollut valmistaa toimivia rakennuksia laatu edellä. Tuotekehityksemme pohjautuu aina asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Näin jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, juuri siinä paikassa missä pitääkin. Lapelland on kehittynyt intohimosta mainioita löylyjä ja ikimuistoisia mökki-iltoja kohtaan. Laajentunut rakennusmallisto käsittää käytännölliset ja toimivat ratkaisut myös loma-asumiseen ja lisämajoitukseen. Parhaat mahdolliset materiaalit yhdistettynä toimiviin tilaratkaisuihin takaavat, että Lapellandissa viihdytään varmuudella. Lapelland tarjoaa ainulaatuisen helpot ja vaivattomat tuotteet mökkeilyyn, majoitukseen ja saunomiseen


Lapelland Finland Oy on Salvos konsernin omistama yritys. Pitkä kokemus rakentamisesta, oikeanlaiset materiaalivalinnat ja korkeatasoinen viimeistely näkyvät jokaisessa tuotteessamme. Valmistamme tuotteemme tehdastiloissamme Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännällä.


Kaikki Lapelland-rakennukset on tehty kivijalkaa vastaavan jämerän alustan päälle ja ovat liikuteltavissa minne vain. Ratkaisut ovat käytännöllisiä ja taloudellisia. Lapelland rakennuksissa perustukset sisältyvät aina hintaan ja vaunun alle riittää vain tasainen alusta. Kun haluat siirtää mökkisi tai saunasi se siirtyy vaivattomasti uuteen paikkaan. Lapelland-rakennukset on rekisteröity tieliikenteeseen. Ne ovat katsastusvapaita eivätkä vaadi rakennuslupaa liikkuvassa käytössä.

KIINTEÄ VAI SIIRRETTÄVÄ RAKENNUS?

Ainutlaatuiset Lapelland siirrettävät rakennukset ovat laadultaan, teknisiltä ominaisuuksiltaan ja varusteiltaan verrattavissa kiinteisiin rakennuksiin. Lapelland rakennukset tehdään aina liikuteltavaksi kiistattomien etujen vuoksi!

 • rakennetaan täysin valmiiksi tehtaalla sisätiloissa
 • toimitetaan käyttövalmiina ja puhtaana osoittamaasi paikkaan
 • mihin vain henkilöautolla pääsee, Lapelland tulee koukussa
 • ei rakennushuolia
 • ei rakennusjätettä
 • ei rikottua ja kaivettua ympäristöä
 • ei maatöitä
 • paikallaan ollessaan toimii kuin kiinteä rakennus
 • ei huolia maakosteudesta
 • perustukset aina valmiina
 • siirrettävissä henkilöautolla tarvittaessa
 • yksi hinta-pysyt budjetissa
 • säilyttää hyvin arvonsa
 • monipuoliset ja edulliset rahoitusvaihtoehdot käytettävissä
 • mahdollista myydä pois elämäntilanteen muuttuessa, vain renkaan jäljet jää tontillenne!

LAPELLAND® TYYTYVÄISYYSTAKUU

Lapelland myöntää vapaa-ajan rakennusalan ainoana toimijana kaikille mallistonsa Mökki-, Majoitus- ja Saunavaunuille ainutlaatuisen Lapelland® tyytyväisyystakuun!

Uskomme, että viihdyt Lapelland Finland Oy:ltä hankkimassasi Mökki-, Majoitus- tai saunavaunussasi. Siksi annamme sinulle ainutlaatuisen tyytyväisyystakuun. Se tarkoittaa, että voit peruuttaa hankintasi kuukauden (30 vrk) ajan vaunun toimituksesta, mikäli se ei ole tarpeisiisi sopiva.

Haemme vaunun takaisin ja palautamme 95 % rahdittomasta kauppasummasta tilillesi, tai käyttämällesi rahoitusyhtiölle*. Viisi prosenttia hinnasta joudumme pidättämään itsellämme estääksemme väärinkäyttömahdollisuudet.

Nyt Lapelland -vaunujen hankinta on entistäkin helpompaa ja turvallisempaa.

Tule lähimpään myyntinäyttelyymme tutustumaan mallistoon valitsemaan rohkeasti omasi!

 

* Palautettavan tuotteen tulee olla palautettaessa ehjä ja kunnossa lukuun ottamatta tavanomaista kulutusta. Tarkastamme noudettaessa, että vaunu täyttää palautuksen ehdot.

* Vaunulle mahdollisesti ostettu kuljetuspalvelu ei sisälly palautettavaan kauppahintaan.

* Vaunun tulee olla henkilöautolla noudettavassa paikassa.