Kylpyvaunu

Lapelland syntyi todelliseen tarpeeseen

Parhaat ideat syntyvät usein pulmasta – niin myös Lapelland. Kun halutulle tontille ei ollut mahdollista rakentaa omaa kiinteää pihasaunaa, keksittiin nostaa sauna pyörien päälle. Näin syntyi Lapellandin klassikkomalli Luxus-saunavaunu. Ensimmäisten peräkärrysaunojen nopea myynti osoitti, että käsillä oli erinomainen tuote todelliseen tarpeeseen. Lapelland oli välittömästi menestystarina, jonka malleista innostuivat yksinkertaisesta elämästä, hyvistä löylyistä ja joustavasta elämäntavasta kiinnostuneet ihmiset.

Alusta asti Lapellandin vaatimuksena on ollut valmistaa toimivia rakennuksia laatu edellä. Tuotekehittelymme pohjautuu aina asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Näin jokainen yksityiskohta pyyhekoukkuja ja kaapinovia myöten on tarkkaan harkittu juuri siihen kohtaan mihin pitääkin. Kaikki Lapelland-tuotteemme rakennetaan alusta alkaen sisätiloissa optimaalisissa olosuhteissa poissa kosteudesta. Kaikki rakennuksemme ovat kotimaisia, ammattitaidolla valmistettuja laatutuotteita. Jokainen rakennus luovutetaan täysin käyttövalmiina pintakäsittelyä myöten. Asiakkaan tehtäväksi ei jää kuin asettaa eväät jääkaappiin ja pistää sauna lämpenemään.

Lapellandin mökkivaunujen takana on ajatus yksinkertaisen hyvästä elämästä. Kaikki välttämättömyydet kulkevat mukanasi sinne, minne sinäkin. Et tarvitse isoa omaisuutta, et perustuksia, et välttämättä edes omaa tonttia – kaikki tarpeellinen mahtuu Lapellandin mökkivaunun tehoneliöihin. Voit unohtaa isot remontit, vaativat ylläpitokustannukset ja tavaroilla täyttyneet huoneet, sillä Lapelland-mökkivaunu on oikea paikka keskittyä vai olennaiseen. Kun elämäntilanteesi muuttuu tai koet, että on aika vaihtaa maisemaa, siirrettävä kesämökkisi matkaa kohti uusia maisemia jättämättä jälkiä luontoon.

Lapelland-saunavaunussa lyödään parhaat löylyt

Lapellandin saunat on kehitelty erinomaisia löylyjä ja parhaita saunakokemuksia varten. Sauna ei ole vain peseytymispaikka vaan yhdessäoloa ja omaa aikaa, loman kohokohta ja arjen piristys. Kiinnitämmekin tuotteissamme aivan erityistä huomiota jokaisen saunamme löylyn laatuun: parhaat mahdolliset materiaalit yhdistettynä toimivaan tekniikkaan ja erinomaiseen ilmanvaihtoon takaavat sen, että Lapellandissa lyödään vain hyviä löylyjä!

Kaikki Lapelland-tuotteet ovat liikuteltavia ja tieliikennekäytössä myös rakennuslupavapaita. Tämä mahdollistaa rakennuksen pystyttämisen myös niihin maisemiin, joihin tavallista, kiinteää asumusta olisi mahdotonta saada: kallion nokkaan, tunturin kylkeen tai suvun yhteiselle tontille. Liikuteltavuuden ansiosta Lapelland on myös monikäyttöinen. Jos tilantarve muuttuu, Lapelland vaihtaa tarpeen tullen omistajaa huomattavasti helpommin kuin omalla tontillaan seisova kiinteä rakennus.

Lapelland Finland Oy on Salvos konsernin omistama yritys. Salvoksen pitkä kokemus rakentamisesta, oikeanlaiset materiaalivalinnat ja korkeatasoinen viimeistely näkyvät jokaisessa tuotteessamme. Valmistamme tuotteemme tehdastiloissamme Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännällä.

Salvoksen asiakkaat ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä. Emme tyydy pelkästään täyttämään odotuksiasi vaan ylittämään ne! Lue Salvoksen yritystarina kokonaisuudessaan salvos.fi/yritys.