LAPELLAND FINLAND OY – MÖKKI- JA SAUNAVAUNUT SUORAAN TEHTAALTA

Parhaat ideat syntyvät usein pulmasta – niin myös Lapelland vaunut. Kun halutulle tontille ei ollut mahdollista rakentaa kiinteää pihasaunaa tai mökkiä, keksittiin se nostaa pyörien päälle. Lapelland on mullistanut mökki- ja saunamarkkinat energiatehokkailla ja siirreltävillä mökeillä ja saunoilla! Lapellandin mökki- tai saunavaunu toimii kiinteästi paikallaan, kuten tavallinenkin rakennus, mutta liikkuu tarvittaessa henkilöauton vetokoukussa.

Lapelland -vaunut tunnetaan toimivista tilaratkaisuista ja laadukkaista materiaaleista. Viihtyisä vaunumme on elömäsi helpoin ja turvallisin valinta mökiksi tai saunaksi. Toimitamme köyttövalmiin saunan ja mökin perille auton vetokoukussa, laskemme tukijalat alas ja voit aloittaa sen käytön.

Lapelland Finland Oy on Salvos konsernin omistama yritys. Pitkä kokemus rakentamisesta, oikeanlaiset materiaalivalinnat ja korkeatasoinen viimeistely näkyvät jokaisessa tuotteessamme. Olemme Suomen suurin vaunuvalmistaja ja valmistamme tuotteemme tehdastiloissamme Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännällä jo 1000 vaunun kokemuksella.

Kaikki Lapelland-vaunut on tehty kivijalkaa vastaavan jämerän alustan päälle ja ovat liikuteltavissa minne vain. Ratkaisut ovat käytännöllisiä ja taloudellisia. Lapelland rakennuksissa perustukset sisältyvät aina hintaan ja vaunun alle riittää vain tasainen alusta. Kun haluat siirtää mökkisi tai saunasi, tai elämäntilanteesi muuttuu, vaunu siirtyy vaivattomasti uuteen paikkaan. Kaikki Lapelland-vaunut on rekisteröity tieliikenteeseen, ne ovat katsastusvapaita, eivätkä vaadi rakennuslupaa liikkuvassa käytössä.

KIINTEÄ VAI SIIRRETTÄVÄ RAKENNUS?

Ainutlaatuiset Lapelland siirrettävät rakennukset ovat laadultaan, teknisiltä ominaisuuksiltaan ja varusteiltaan verrattavissa kiinteisiin rakennuksiin. Lapelland rakennukset tehdään aina liikuteltavaksi kiistattomien etujen vuoksi!

 • rakennetaan täysin valmiiksi tehtaalla sisätiloissa
 • toimitetaan käyttövalmiina ja puhtaana osoittamaasi paikkaan
 • mihin vain henkilöautolla pääsee, Lapelland tulee koukussa
 • ei rakennushuolia
 • ei rakennusjätettä
 • ei rikottua ja kaivettua ympäristöä
 • ei maatöitä
 • paikallaan ollessaan toimii kuin kiinteä rakennus
 • ei huolia maakosteudesta
 • perustukset aina valmiina
 • siirrettävissä henkilöautolla tarvittaessa
 • yksi hinta-pysyt budjetissa
 • säilyttää hyvin arvonsa
 • monipuoliset ja edulliset rahoitusvaihtoehdot käytettävissä
 • mahdollista myydä pois elämäntilanteen muuttuessa, vain renkaan jäljet jää tontillenne!

Markkinoiden paras vaunu kausipaikalle

Lapelland on varma valinta myös leirintäalueen kausipaikalle!

Lapelland mökkivaunut ovat kasvattaneet nopeasti suosiota karavanaareiden keskuudessa, ennen kaikkea kausipaikkavaunuina. Lapelland on uusien vaunujen rekisteröinneillä mitattuna jo Suomen kolmanneksi suurin vaunumerkki. Sen lisäksi, että vaunuja sijoitetaan paljon omille tonteille tai maa-alueille, Lapelland mökkivaunuja löytyy jo useilta leirintäalueilta laajasti ympäri Suomen. Kausipaikkavaununa Lapelland mökkivaunu on erittäin tilava, kestävä ja jämerä ratkaisu. Vaunun tilaratkaisut ja käyttö on suunniteltu ennen kaikkea paikallaan oloa varten. Suuret panoraama ikkunat ja tilavat sisätilat varmistavat viihtyvyyden tunturissa tai vesistön äärellä. Lapelland vaunussa sinä päätät itse millaiset ratkaisut vaunuusi rakennetaan. Saat valita varusteet kuten esimerkiksi takan tai saunan ja ulkonäön, miltä vaunu näyttää.

Olemme laatineet myös sijoitusoppaan leirintäalueille yhdessä Suomen caranliiton SFC:n kanssa. Lataa opas tästä >

KOKEILE ENNEN KUIN OSTAT!

Vuokraamalla voit kokeilla miltä mökkivaunumme tuntuu asua ennen ostopäätöstä! Jos päädyt ostamaan Lapelland-mökkivaunun, hyvitämme vuokrahinnan ostohinnasta.

Lapelland Mökkivaunu makuuhuoneella Vihtijärvellä

Tulet ihastumaan tähän ainutlaatuiseen ja romanttiseen kohteeseen. Vihtijärvellä 45km päässä Helsingistä. Moderni, uniikki mökkivaunu kirkasvetisen vihtijärvenrannalla luonnon keskellä. Tässä kohteessa pääset nauttimaan tunnelmallisesta rauhasta takkatulen ääressä tai rentoutuen ilta-aurinkoa ihastellen. Mökkivaunu on varusteltu lattialämmityksellä ja ilmastoinnilla, joten sopii hyvin myös talvikäyttöön. Täällä yöpyminen on varmasti ikimuistoinen ja tunnelmallinen.

Mökkivaunussa on erillinen makuuhuone jossa on 140cm leveä parisänky. Mökkivaunussa on sohva jonka saa avattua sängyksi. Tilassa on keittiö, jossa on siirrettävä sähköhella, pieni jääkaappi ja tiskiallas. Tämä sopii hyvin helppojen ruokien tekoon ja ruuan lämmittämiseen. Keittiön vieressä myös ruokapöytä kahdelle. Tilassa on myös käytössä kasetti wc.

Mökkivaunun luokse johtaa omatie joka vie suoraan kohteeseen. Auton pystyy helposti jättämään parkkiin. Parkkeeraus on ilmaista.

Mökkivaunu sijaitsee asuintontilla, mutta vieraat saavat viettää aikaansa rauhassa. Mökkivaunusta ei ole suoraa näköyhteyttä talolle. Sauna käytössä sopimuksen mukaan.

Vuokraus 120€/yö.

Soita meille ja kysy lisää: 050 3405 537

LAPELLAND® TYYTYVÄISYYSTAKUU

Lapelland myöntää vapaa-ajan rakennusalan ainoana toimijana kaikille mallistonsa mökki-, majoitus- ja saunavaunuille ainutlaatuisen Lapelland® tyytyväisyystakuun!

Uskomme, että viihdyt Lapellandilta hankkimassasi mökki-, tai saunavaunussasi. Siksi tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tyytyväisyystakuun. Se tarkoittaa, että voit peruuttaa hankintasi kuukauden (30 vrk) ajan vaunun toimituksesta, mikäli et ole siihen tyytyväinen.

Otamme vaunun takaisin ja palautamme 95 % rahdittomasta kauppasummasta tilillesi, tai käyttämällesi rahoitusyhtiölle*. Viisi prosenttia hinnasta joudumme pidättämään itsellämme estääksemme väärinkäyttömahdollisuudet.

Nyt Lapelland -vaunujen hankinta on entistäkin helpompaa ja turvallisempaa.

Tule lähimpään myyntinäyttelyymme tutustumaan mallistoon valitsemaan rohkeasti omasi!

* Palautettavan tuotteen tulee olla palautettaessa ehjä ja kunnossa lukuun ottamatta tavanomaista kulutusta. Tarkastamme noudettaessa, että vaunu täyttää palautuksen ehdot.

* Vaunulle mahdollisesti ostettu kuljetuspalvelu ei sisälly palautettavaan kauppahintaan. Vaunu voidaan palauttaa mihin tahansa Lapellandin myyntipisteeseen. Voimme myös noutaa vaunun erikseen sovittavasta lisähinnasta, jolloin vaunun tulee olla henkilöautolla noudettavassa paikassa.